De achtergrond van Dorien

Ik ben geboren in Zwolle als een na jongste van een gezin van 4 kinderen. Mijn vader had een textielzaak. Wij woonden boven de zaak en mijn moeder assisteerde met de in- en verkoop en zij gaf pianolessen ook aan huis. Een druk dynamisch ondernemersgezin.

Als meisje was ik veel bij vriendinnen en vond ik mijn lol in tafeltennissen tot m’n 16e op topniveau in Nederland. De liefde voor de natuur, kunst en cultuur werd door onze ouders bijgebracht. In vakanties werd de schoonheid van kunst en muziek doorgegeven en gaf mij later veel zangplezier. Toch was het menselijk welzijn altijd mijn hoofdinteresse. Mijn eigen zoektocht in persoonlijke  levensprocessen is voor mij het allerbelangrijkste. Het geeft me ruimte, bewustwording, persoonlijke groei waar ik veel inspiratie aan beleef. Dit deel ik zo graag met mijn klanten.

Na mijn studie maatschappelijk werk en natuurgeneeskunde, systeemwerk en astrologie heb ik velen mogen helpen in mijn praktijk in Amsterdam. Ik geef sinds 2023 les aan andere hulpverleners bij het bijscholingsinstituut het Bivt, in o.a. opstellingen, overlevingsmechanismen en hoe deze doorwerkt in relaties.

In eerdere jaren heb ik samen met mijn man Adrie van der Ven een school gerund in astrologie en intuïtieve training. Ik verzorg ook lezingen over specifieke onderwerpen zoals prenatale ontwikkelingen en de invloed hierop later als volwassene. We hebben samen een prachtige zoon waar ik heel trots op ben.

Door mijn heldere en specifieke stijl van coachen ben ik vooral de laatste jaren vooral voor ondernemers en leiders een coach en klankbord.

Ik ben dankbaar voor de mensen die mijn pad kruisen, die meelopen, en die vertrouwen in me stellen om hun kwaliteit en kracht te ervaren en te ontdekken.