Driedaagse opleiding in effectief leiderschap samen met CEO Joshua van Eijndhoven

Voor wie

Deze driedaagse opleiding is bedoeld voor founders, C-suite leiders, managers en andere leidinggevenden die hun effectiviteit willen vergroten.

Weten wat je niet weet

Vaak reageren we zowel zakelijk als privé, onbedoeld vanuit patronen die we hebben geleerd in eerdere hechtingsrelaties, zoals met de ouders of eerdere zakelijke partners.

Van onbewust naar bewust

In deze opleiding, effectief leiderschap, worden opstellingen als krachtig instrument ingezet om inzicht te krijgen in deze patronen en overlevingsmechanismen.

Effect van de opleiding

Het werken met deze methode geeft je doordachte, praktische handvatten die zich blijvend in je onbewuste nestelen en je effectiviteit vergroten. Dit werkt zowel privé als zakelijk door.

Werkwijze

1 De opleiding introduceert de systeemtheorie van familie- en      organisatieopstellingen;

2 Analyse van de bottleneck;

3 Overlevingsmechanismen omzetten in constructieve kwaliteiten en communicatievormen.

Zakelijk én privé

De opleiding biedt ruimte voor persoonlijke thema’s en team casuïstiek. Methoden omvatten; opstellingen gecombineerd met theoretische kaders, feedback en vragenlijsten.

Resultaten

Patronen en overlevingsmechanismen sneller identificeren en werkzaam maken

Deels onbewuste processen in beweging brengen, door diepgang en reflectie

Effectiever leiden met inzet van geïntegreerde oplossingen en hulpbronnen

Moed en inspiratie

De opleiding effectief leiderschap is met Joshua van Eijndhoven gecreëerd en opgezet rondom zijn ervaring als leider. Joshua is CEO, jurist en wereldzeiler. Hij zeilde en reisde na zijn rechtenstudie in zes jaar rond de wereld en bezocht zestig landen. Hij richtte daarna reisorganisatie Voja Travel op. De organisatie verzorgt exclusieve rondreizen met positieve impact op de bestemmingen waar het actief is. Als founder en CEO neemt Joshua zijn lessen en ervaringen mee en inspireert met beeldende (ervaringsverhalen)  rondom leiderschap tijdens zijn wereldomzeiling en als leider van zijn organisatie tijdens de snelle groei naar 40 medewerkers, 12 miljoen omzet en industrie leidende winstgevendheid.

Driedaagse in de natuur

De training vindt plaats in een kleine setting bij een schitterend landgoed en omvat een persoonlijke intake, alle trainingsmaterialen, twee overnachtingen en ontbijt, lunch en diner. Op de laatste dag na de lunch is de training klaar.

Meer weten?

Vraag geheel vrijblijvend een belafspraak aan.

“Het waren inspirerende en verrijkende trainingsdagen. De manier van training geven, helder, inlevend en met de nodige humor hebben deze dagen tot op het laatst interessant gemaakt”

– Deelnemer opleiding Effectief Leiderschap –

Hoe ziet de opleiding eruit?

Systeem opstellingen zijn uniek in het helder krijgen van onbewuste patronen. Mentaal is alles al bedacht, maar stoorvelden of onmacht wortelen vaak in het onbewuste veld. Dit is het gebied dat zich niet door de mind of door de wil laat redigeren, integendeel, vaak blijken terugkerende thema’s of problemen direct met het onbewuste veld verbonden te zijn. Systeemwerk maakt deze onbewuste patronen niet alleen inzichtelijk maar geeft een bevrijdende ervaring rondom spanning of ‘negatief’ beladen issues. Hierin is systeemopstellingen uniek, het werkt verhelderend, geeft inzicht en maakt de eigen wil vrij.

Ieder mens heeft een persoonlijke valkuil waarmee we ons bewustzijn vernauwen; de bottleneck. Hoe je eigen geest ook in elkaar zit, met de systeemopstelling komt dit thema altijd naar boven. Elke bottleneck kan daardoor hersteld worden. Het bekende model van kernkwaliteit, uitdaging, allergie en valkuil, is cruciaal over hoe we onze positie innemen. Kort nemen we deze theorie door, maar het hoofdaccent ligt weer in het systeem opstellen waardoor de onderliggende stromen vrij komen en de waarde van ieders kwaliteiten in de juiste verhouding valt met omgevingsfactoren.

Processen van binnenuit hebben tijd nodig, tijd om helder te worden en tijd te nemen voor acceptatie. Er wordt immers iets nieuws geboren. Door ruimte te nemen voor dit innerlijk proces, maak je verbinding met jouw kern en kracht. Dat is de reden dat we hebben gekozen voor een meerdaagse training. Als het innerlijk klopt met visie, leiderschap en vertrouwen ten aanzien van je talenten, dan manifesteert dat zich ook in de buitenwereld. Dat is de essentie van deze training.

De training effectief leiderschap is een vruchtbare mix van theorie, zelfanalyse en de beleving van systeemwerk, waardoor een transformatie doorzet en blijvend van aard is. Systeemwerk in combinatie met communicatiemethodieken maken de weg vrij voor je wilskracht en talenten.

Meer weten?

Vraag geheel vrijblijvend een belafspraak aan.