Coaching persoonlijk leiderschap

Voor wie

Dit coachingstraject van maximaal 6 weken is bedoeld voor leidinggevenden die bewust vanuit hun eigen kracht willen werken en effectiever willen communiceren en delegeren. Ontdek je eigen authentieke leiderschapsstijl!

Voor een soepele samenwerking

Leidinggeven is mensenwerk en dat betekent als samenwerking al langer niet zo gesmeerd loopt als je wenst, dan loont het de moeite om te onderzoeken wat je in de weg staat. Dikwijls zijn we ons niet bewust hoe we vast lopen. Dit merken we in een herhalende woordenstrijd, gevoelens van onmacht of onnodige misverstanden.

Het persoonlijke script mag eerst duidelijk worden. In de coaching worden ingesleten gewoonten helder en wordt naast bewustwording, gedragingen getraind die goed bij je passen waardoor je effectief met conflicten kan omgaan.

Effect van de training

In een relatieve korte tijdspanne (maximaal 6 consulten) zullen ingesleten patronen in de kern worden aangepakt. Dit vraagt om commitment. De ervaring leert dat gaandeweg het traject resultaten direct voelbaar worden.

Teamleiders of leidinggevenden hebben na de training  een aanzienlijke verbetering ervaren in hun vermogen om taken effectiever te communiceren en delegeren. Ook merkten zij op dat na de training hun zichtbaarheid binnen teams verbeterde, wat resulteerde in duidelijke taakafspraken, behalen van doelstellingen en een prettige samenwerking.

Werkwijze

In deze training worden opstellingen als krachtig instrument ingezet om inzicht te krijgen in deze patronen en overlevingsmechanismen. De focus in deze training is gericht om persoonlijk leiderschap krachtig en authentiek te maken. Er wordt gewerkt met actuele en vroegere werk gerelateerde werksituaties.

Resultaten

Onbewust tegenwerkende factoren maken plaats voor helderheid en effectieve interactie

Na het traject zul je effectiever met conflicten kunnen omgaan

Betere samenwerking door verbeterde communicatie en delegatievaardigheden

“Het was fijn om even met mijn eigen thema’s bezig te zijn en dit dieper te onderzoeken. Hierin heb ik de persoonlijke begeleiding als zeer prettig en ondersteunend ervaren”

– Deelnemer coaching traject  –

Coachingstraject

Met een individueel op maat gemaakt programma help ik jou om bewust vanuit je eigen kracht te werken, in balans met wat je persoonlijke wens en de doelstelling van het bedrijf is. We beginnen met een kennismakingsgesprek en brengen in kaart wat je wilt ontwikkelen.

Mijn ervaring is dat met meer zelfkennis, je autonomie toeneemt en daarmee onbewust tegenwerkende factoren plaats maken voor helderheid en interactie.

Meer weten?

Vraag geheel vrijblijvend een belafspraak aan.